Flexitec. Lifting people and materials

Goederenliften en personenliften met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Afbeelding: LogoFlexitec

Liftmonteur(s) service en nieuwbouw

Ben jij iemand die het leuk vindt om te sleutelen, geen uitdagingen uit de weg gaat en veel vrijheid in functioneren ambieert? Kruipt bij jouw het technisch bloed ook waar het niet gaan kan? Vind jij het leuk om samen met vakkundige collega’s elk project naar een goed einde te brengen en storingen consequent op te lossen? Ben je daarnaast ook nog servicegericht en ambitieus? Dan hebben wij jou nodig!

Wie zijn wij?
Flexitec Service en Montage B.V. Wij monteren en verlenen service aan goederenliften, autoliften en personenliften welke door Flexitec B.V. worden verkocht. Ons werkgebied bestaat uit Nederland, België en een gedeelte van Duitsland. Onze klantenkring is heel divers en wij leveren onze producten onder andere aan multinationals, bouwbedrijven, distributiecentra  maar ook aan particulieren en dan met name in de luxe woningbouw.
Al onze producten zijn maatwerk en worden klant specifiek gebouwd waarbij geen wens ons te ver gaat. Dit doen wij inmiddels bijna 20 jaar vanuit ons prachtige pand in ’s-Heerenberg.

Waaruit bestaan je werkzaamheden?
Je start 's-morgens lekker op tijd ca. 06:00 uur, je gaat in het begin op pad met één van je nieuwe collega’s. Omdat je ’s-morgens vaak wat langer bij elkaar in de bus zit, is er voldoende tijd om elkaar te leren kennen en de ins en outs van onze producten te bespreken. Op locatie aangekomen begint het pas echt, samen met jouw collega bouw je een lift van begin tot eind op, dus zowel het grove werk als de fijn afstelling maakt onderdeel uit van jouw werkzaamheden. Elk facet komt aan bod, mechanisch, hydraulisch en elektrisch. Mocht er onverhoopt een storing bij jullie in de buurt zijn, dan pakken we die ook nog even op, zodat ook deze klant weer met een goed gevoel de dag kan afsluiten.
Mocht de klus verder van huis zijn dan ga je na afloop van de werkdag samen met jouw collega naar een hotel. Wij zorgen ervoor dat er goed gegeten kan worden.
Buiten de reguliere werkzaamheden draai je mee in onze 24/7 storingsdienst, dit is om de 5 à 6 weken. Je zorgt ervoor dat je bereikbaar bent, staat klanten te woord buiten kantooruren en probeert ze telefonisch te helpen. In sommige gevallen zal het nodig zijn dat je een bezoek brengt aan de klant.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Belangrijkste is dat je technisch, klantgericht, enthousiast en collegiaal bent, een positieve instelling hebt en net als je collega's gewoon hard wilt werken op een MBO werk- en denk niveau zowel elektrisch als mechanisch. Je bent een echte teamplayer en ziet het als een uitdaging om elk project succesvol af te ronden.
Je krijgt veel vrijheid om je werk in te vullen, wat maakt dat je ook zelfstandig moet kunnen werken. Het is mooi als je ervaring hebt als monteur in een soort gelijke functie

Je profiel:

 • Je beschikt over elektrotechnische kennis / kunt schema’s lezen en storingen zoeken.
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 
 • Enthousiast en leergierig.
 • Teamplayer.
 • Geen 8.00 tot 17.00 uur mentaliteit.
 • Bij nieuwbouw projecten kan het voorkomen dat er in een hotel moet worden overnacht, dit is voor jou geen probleem!
 • Bereidheid tot meedraaien in onze storingsdienstregeling (ook in het weekeind).
 • Enthousiast.
 • Beheersing van de engelse taal in woord.
 • Rijbewijs B is een must / rijbewijs BE is een pré.
 • Ervaring met elektrisch lassen is een pré.
 • Hydraulische kennis is een pré.
 • Het bezit van een VCA diploma is een pré.

Wat krijg je terug voor je inspanningen?
Werken bij een familiebedrijf in een team van ca. 20 werknemers waarbij iedere werknemer gelijkwaardig en volwaardig deelneemt aan de organisatie.
Een prettige en mooie werkomgeving met zeer sociale collega's. Een prima passend salaris op basis van 40 uur per week en andere arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenvoorziening. E.e.a. conform de cao Metalektro waar Flexitec Service en Montage B.V. bij is aangesloten. Natuurlijk is er ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling, initiatief en groei.

Hoe kan ik solliciteren?
Stuur een mail met je motivatie en CV naar rick@flexitec.nl
Bel naar kantoor 0314-668883 en vraag naar Rick Knippers
Of kom gewoon gezellig langs, Logistiekstraat 16 ’s-Heerenberg


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.