Flexitec. Lifting people and materials

Goederenliften en personenliften met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Afbeelding: LogoFlexitec

Commercieel Binnendienst Medewerker

Commercieel medewerker binnendienst 24 – 32 uur per week

Ben jij iemand die het leuk vindt om te handelen? Heb jij het commerciële bloed door je aderen stromen? En vind jij het leuk om mensen aan de telefoon verder te helpen? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Flexitec B.V.. Wij leveren, monteren en verlenen service aan goederenliften, autoliften en personenliften. Onze klantenkring is heel divers en wij leveren onze producten onder andere aan multinationals, bouwbedrijven, distributiecentra  maar ook aan de particulier en dan met name in de luxe woningbouw.

Al onze producten zijn altijd maatwerk en worden klant specifiek gebouwd waarbij geen wens ons te ver gaat. Dit doen wij inmiddels bijna 20 jaar vanuit ons prachtige pand in ’s-Heerenberg.

 

Wat ga je doen?

Je werkt intensief samen in een team en je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Samen met je collega’s van de verkoopafdeling verwerk je de binnengekomen offerte aanvragen. Je denkt mee met de klant in een adviserende rol en vervolgens verzorg je een offerte conform het door jou gegeven advies. Voor je collega’s in de buitendienst verzorg je de planning en ondersteunt hen met de administratieve afwikkelingen van de afspraken.

Daarnaast ben je als commercieel medewerker verantwoordelijk voor het bewaken van offerte termijnen en de opvolging van onderhoudscontracten.

 

Wat krijg je terug voor je inspanningen?

Werken bij een familiebedrijf in een team van ca. 20 werknemers waarbij iedere werknemer gelijkwaardig en volwaardig deelneemt aan de organisatie.

Je krijgt een afwisselende en vooral uitdagende baan welke beloond wordt met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk is er ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling, initiatief en groei.

 

En…ben jij de juiste persoon?

Herken jij jezelf in deze functie en heb jij die commerciële kennis op MBO niveau? Ben jij klantgericht, enthousiast en collegiaal met een positieve instelling? Dan zoeken wij jou!

Heb jij affiniteit met techniek dan is dit zeker een pré voor deze functie.

 

Hoe kan ik solliciteren?

Stuur een mail met je motivatie en CV naar chantal@flexitec.nl

Bel naar kantoor 0314-668883 en vraag naar Chantal

Of kom gewoon gezellig langs, Logistiekstraat 16 ’s-Heerenberg

Afbeelding: Logo Flexitec Service en Montage B.V.

Technische duizendpoot c.q. liftmonteur gezocht!

Kruipt bij jouw het technisch bloed ook waar het niet gaan kan? Ben jij elektrisch, mechanisch en hydraulisch onderlegd en vind jij het leuk om samen met collega’s elk project tot een goed einde te brengen en storingen consequent op te lossen? Dan hebben wij jou nodig!

 

Wie zijn wij en wat doen wij:

Flexitec Service en Montage B.V. Wij monteren en verlenen service aan goederenliften, autoliften en personenliften welke door Flexitec B.V. worden verkocht. Onze klantenkring is heel divers en wij leveren onze producten onder andere aan multinationals, bouwbedrijven, distributiecentra maar ook aan particulieren en dan met name in de luxe woningbouw.

Al onze producten zijn maatwerk en worden klant specifiek gebouwd waarbij geen wens ons te ver gaat. Dit doen wij inmiddels bijna 20 jaar vanuit ons prachtige pand in ’s-Heerenberg.

 

Waaruit bestaan je werkzaamheden?

Je start 's-morgens op tijd ca. 06:00 uur en gaat in het begin op pad met één van je nieuwe collega’s. Op de locatie bouw je samen met jouw collega een lift van begin tot eind op, dus zowel het grove werk als de fijn afstelling maakt onderdeel uit van jouw werkzaamheden. Elk facet komt aan bod, elektrisch, mechanisch en hydraulisch. Mocht er onverhoopt een storing bij jullie in de buurt zijn, dan pakken we die ook nog even op.

Wanneer een klus verder van huis is dan ga je na afloop van de werkdag samen met je collega dineren en overnachten in een hotel. Buiten de reguliere werkzaamheden draai je mee in onze 24/7 storingsdienst.

 

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Belangrijkste is dat je technisch, klantgericht, enthousiast en collegiaal bent. Een positieve instelling hebt met een MBO werk- en denk niveau zowel elektrisch als mechanisch. Je bent een echte teamplayer en ziet het als een uitdaging om elk project succesvol af te ronden.

Je krijgt veel vrijheid om je werk in te vullen, wat maakt dat je ook zelfstandig moet kunnen werken. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

 

Wat krijg je terug voor je inspanningen?

Werken bij een familiebedrijf in een team van ca. 20 werknemers waarbij iedere werknemer gelijkwaardig en volwaardig deelneemt aan de organisatie.

Je krijgt een afwisselende en vooral uitdagende baan welke beloond wordt met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

E.e.a. conform de cao Metalektro waar Flexitec Service en Montage B.V. bij is aangesloten. Natuurlijk is er ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling, initiatief en groei.

 

Hoe kan ik solliciteren?

Stuur een mail met je motivatie en CV naar chantal@flexitec.nl

Bel naar kantoor 0314-668883 en vraag naar Chantal Boerstal

Of kom gewoon gezellig langs, Logistiekstraat 16 ’s-Heerenberg

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.