Flexitec. Lifting people and materials

Goederenliften en personenliften met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Afbeelding: LogoFlexitec

Commercieel Binnendienst Medewerker

Ben jij iemand die het leuk vindt om te handelen? Heb jij het commerciële bloed door je aderen stromen? En vind jij het leuk om mensen aan de telefoon verder te helpen? Ben je daarnaast ook nog servicegericht en ambitieus dan hebben wij jou nodig.

 

Wie zijn wij?

Flexitec B.V.. Wij leveren, monteren en verlenen service aan goederenliften, autoliften en personenliften. Ons werkgebied bestaat uit Nederland, België en een stukje van Duitsland. Onze klantenkring is heel divers en wij leveren onze producten onder andere aan multinationals, bouwbedrijven, distributiecentra  maar ook aan de particulier en dan met name in de luxe woningbouw.

Al onze producten zijn altijd maatwerk en worden klant specifiek gebouwd waarbij geen wens ons te ver gaat. Dit doen wij inmiddels bijna 20 jaar, en sinds 6 jaar vanuit ons prachtige pand in ’s-Heerenberg.

 

Waaruit bestaan je werkzaamheden?

Je start 's-morgens om 8:15 uur op samen met je collega’s van de sales en after-sales en kijkt samen naar de aanvragen die er in de email zitten. Hier ga je met z'n allen gelijk mee aan de slag. Belangrijk omdat wij de aanvragen altijd binnen 24 uur beantwoord willen hebben.

Je verwerkt de aanvragen in het CRM systeem, behandelt de binnengekomen offerte aanvragen en je denkt mee met de klant in een adviserende rol. Vervolgens verzorg je een offerte conform het door jou gegeven advies. Voor je collega’s in de buitendienst verzorg je de planning en ondersteunt hen met advies.

Daarnaast ben je als commercieel (technisch) medewerker verantwoordelijk voor het versturen van afleverdocumenten, opstellen van onderhoudscontracten en natuurlijk de opvolging hiervan.

Aan het einde van de dag is de mailbox leeg en rond 17 uur ga je tevreden met je collega's weer naar huis. Je kunt natuurlijk ook nog eerst even gebruik maken van onze sportfaciliteiten of een drankje drinken met collega’s als afsluiting van de week.

 

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Belangrijkste is dat je commercieel, klantgericht, enthousiast en collegiaal bent, een positieve instelling hebt en net als je collega's gewoon hard wilt werken op een MBO+ werk/denk niveau. Je bent een echte teamplayer, en ziet het als een uitdaging om onze sales afdeling nog succesvoller te maken.

Daarbij is het handig dat je interesse hebt in techniek.

Je krijgt veel vrijheid om je werk in te vullen, wat maakt dat je ook zelfstandig moet kunnen werken. Het is mooi als je ervaring hebt als commerciële binnendienst verkoper binnen een technische omgeving.

 

Wat krijg je terug voor je inspanningen?

Werken bij een familiebedrijf in een team van ca 20 werknemers waarbij iedere werknemer gelijkwaardig en volwaardig deelneemt aan de organisatie.

Een prettige, mooie werkomgeving met zeer sociale collega's. Een prima passend salaris op basis van 40 uur per week en andere arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenvoorziening. Natuurlijk is er ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling, initiatief en groei.

 

Hoe kan ik solliciteren?

Stuur een mail met je motivatie en CV naar rick@flexitec.nl

Bel naar kantoor 0314-668883 en vraag naar Rick

Of kom gewoon gezellig langs, Logistiekstraat 16 ’s-Heerenberg